bmx informatie         

Op zoek naar bmx informatie?

FCV Flying Birds De BMX fiets.
U bevindt zich hier. Er zijn veel fiets speciaalzaken die de BMX fiets verkopen. Dit zijn in de meeste gevallen echter de zogenaamde freestyle fietsen die niet geschikt zijn voor de fietscross-sport. Ook al zijn er prachtige BMX stickers opgeplakt. Freestyle fietsen zijn gemaakt om allerlei kunsten mee te doen en hebben bijvoorbeeld een voor en achterrem. Ook de grinds of beter gezegd steps zitten op deze fietsen om op te gaan staan of over een railing te glijden. Bovendien zijn deze fietsen veel zwaarder.
DE BMX FIETS.
Ik hoor vaak langs en op de baan allerlei verhalen en vragen over het aanschaffen en aanpassen van een BMX crossfiets. Hieronder is wat informatie verzameld waar je eventueel rekening mee kan houden. Er zijn veel fietsenzaken en er worden veel crossfietsen aangeboden. Bedenk echter dat de meeste crossfietsen die door de reguliere fietsenhandel worden aangeboden niet echt geschikt zijn voor de BMX sport. Een echte BMX crossfiets vindt je eigenlijk alleen maar in speciaalzaken of bij fietsenzaken waarvan de eigenaar op de een of andere manier een binding heeft met de BMX wereld. Ook tweedehands kopen is een mogelijkheid.
BMX Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. BMX-wedstrijd op de Olympische Spelen van 2016. BK / NK / EK / WK / WB / OS.
BMX informatie.
Home Informatie BMX informatie. Een discipline vol actie! Fietscross oftewel BMX is een wielersport die snelheid behendigheid en bovenal fietsbeheersing bevat! Het is een explosieve sport voor snelle types. BMX betekent Bicycle Moto Cross de X staat voor Cross. BMX is ontstaan doordat kinderen met hun fietsen over motorcrossbanen gingen rijden en sprongen gingen maken. Dit ontpopte tot een rage in de jaren 80 toen de sport vanuit de USA ook naar Nederland kwam. Daarna kende de sport een kleine terugval maar sinds een aantal jaar is BMX weer helemaal hot.

Hier vind je veel informatie over de BMX. Geschiedenis van de BMX. Geen artikelen in winkelwagen. Stuur ons een bericht. 5 redenen om te kiezen voor Happybike. Keuze uit meer dan 700 fietsen. Snelle levering uit onze 5000 voorradige fietsen. Hoogwaardige afmontage door ervaren monteurs. 28-10-2014 vandaag onze nieuwe bmx tornado voor onze zoon binnengehad.
BMX-fiets.com.
BMX ook wel fietscross genoemd is een snelle en spectaculaire sport voor jong en oud. Je vindt hier verschillende onderwerpen variërend van de geschiedenis van BMX tot aan uitleg over de BMX fiets en de uitrusting die je nodig hebt om veilig aan fietscross te kunnen doen. Wanneer je nu nog niet aan BMX doet maar dit wel graag wilt. Kijk dan ook eens op de pagina met alle BMX verenigingen in Nederland misschien zit er wel eentje dicht bij je in de buurt.
Maattabellen.
Bij het kopen van een BMX fiets moet u rekening houden met verschillende aspecten. Een goede maat is erg belangrijk. Heeft u een te grote of te kleine fiets dan rijdt dit niet lekker. U kunt er zelfs blessures van krijgen!
NTR Het Klokhuis bmx.
Het Klokhuis op Social Media. Vraag aan Het Klokhuis. Je hebt gezocht op bmx 4. Is dit niet wat je zocht? Probeer dan één van de onderstaande woorden.
BMX Nederland.
Uitslag serie BMX West Competitie t/m Uithoorn. Uitslag BMX West Competitie 9 in Uithoorn. Uitslag Nederlands Kampioenschap BMX 2016. BMX kalender van 2017. Foto's BMX West competitie in Oud-Beijerland. Foto's Topcompetitie in Baarn. Uitslag serie Topcompetitie t/m Baarn. Uitslag Topcompetitie 3 in Baarn. Puntentelling NKclubs vanaf 2014. Reglement Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs 2016. Foto's Supercross in Papendal. Foto's 3-nations cup Anhatal zaterdag. Foto's 3-nations cup Anhatal zondag. Foto's Topcompetitie 2 in Dedemsvaart. Foto's AK in Apeldoorn.

Contacteer ons