mijn knwu         

Resultaten voor mijn knwu

Nieuws Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie.
Toen twee jaar geleden voor het eerst een officieel NK Strandrace werd gehouden miste Jeroen Boelen de primeur van de eerste nationale titel ooit op een haar na. Pinkstermaandag was het tijdens het eerste KNWU NK Streetrace wel raak voor de 37-jarige coureur van Betch.nl-Superior. De Brabander werd in de straten van een sfeervol Goirle verdiend de Lees verder. Gunnewijk heeft haar laatste koers al gereden. In februari van dit jaar maakte wielrenster Loes Gunnewijk bekend dat dit haar laatste jaar in het wielerpeloton zou zijn. Inmiddels is duidelijk dat ze haar laatste officiƫle wedstrijd voor haar ploeg Orica-AIS heeft gereden. Op zondag 28 juni worden in Eibergen bij haar wielerclub De Stofwolk een toertocht en een kort afscheidscriterium georganiseerd.
Welkom bij KNWU Koninklijke Nederlandse Wieler Unie.
Van der Heijden en Tauber naar Nederlandse titel MTB. Smulders onderstreept sterk seizoen met Europese BMX-titel. KNWU Uniebureau verhuist naar Papendal. Start opleidingen Wielertrainer 2 3. Verzekeringen Opleidingen Nederlands Kampioenschappen Olympische Spelen. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten weg BMX baan veld mountainbike strandrace para-cycling en kunstwielrijden.
Mijn KNWU KNWU Kennisplatform.
MijnKNWU is de online omgeving van de KNWU waar leden organisatoren en verenigingsbestuurders in kunnen loggen om administratieve zaken bij te houden. Leden kunnen hier hun licentie aanvragen en NAW-gegevens wijzigen of aanvullen organisatoren kunnen een wedstrijd aanmelden en verenigingen kunnen hun ledenbestand aanpassen.
KNWU District Noord-Holland.
KNWU District Noord-Holland wielrennen in Noord-Holland.
Wedstrijdkalender Wegwielrennen 2017 Koninklijke Nederlandse Wieler Unie.
Tacx Pro Classic / Ronde van Zeeland. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende sporten weg BMX baan veld mountainbike strandrace para-cycling en kunstwielrijden.
KNWU District Noord-Holland.
KNWU District Noord-Holland wielrennen in Noord-Holland.

Contacteer ons