bmx nl         

Zoeken naar bmx nl

BMX Echt oranje.
TeamNL in de klas. BMX is nog een jonge sport op de Olympische kalender. Pas in Beijing 2008 was deze spectaculaire vorm van wielersport voor het eerst op de Spelen te zien. Nederland spreekt op de fietscross zoals deze sport ook wel wordt genoemd een woordje mee.
The Spoked Society jouw fietswebshop.
Opzoek naar een nieuwe BMX Stuntstep of Longboard? Van complete fietsen tot het kleinste onderdeel bij spoked hebben ze het allemaal! Het grote voordeel van de webshop van Spoked is dat er een specialist op BMX-gebied achter zit. Bij Spoked kun je je BMX online kopen en daarna altijd rekenen op deskundig advies. Zelfs het onderhoud kunnen wij verzorgen met BMX-shops in Zutphen en Doetinchem. Met al je vragen kun je bij ons terecht! Ga naar de BMX shop. Ben je op zoek naar een nieuwe fiets? Een omafiets een stadsfiets of welk model dan ook? Bij Spoked is alles mogelijk!
BESTEL MX BMX Shirts WLM Design.
BESTEL MX BMX Shirts. Honda stickers en stickersets laten ontwerpen. KTM stickers en stickersets laten ontwerpen. Kawasaki stickers en stickersets laten ontwerpen. Suzuki stickers en stickersets laten ontwerpen. Yamaha stickers en stickersets laten ontwerpen.
BMX Koninklijke Nederlandsche Wieler Unie.
BMX West Competitie 6. BMX Zuid Competitie 7. Open NK Trial Trial Masters. BMX 3-Nations Cup 3 Dag 1 NED. BMX 3-Nations Cup 3 Dag 2 C1-NED. Wij zoeken nieuwe én ervaren trainers. Van de Groenendaal wint zilver op WK BMX.
Home.
BMX Fietsschool / Home.
Praktijkgerichte fiets en verkeerseducatie. Verkeersveiligheid voor basisschoolkinderen en/of buurtkinderen. Fietseducatie op de BMX lekker belangrijk! Om veilig te leren fietsen in het verkeer moet een kind fietsvaardig zijn en dat is arbeidsintensief. BMX-fietsschool biedt praktijkgerichte fietsbehendigheidslessen voor basisschoolleerlingen en buurtkinderen aan. Deze lessen helpen kinderen om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid in het verkeer te vergroten de fietscultuur in Rotterdam te versterken en BMX-racing als sport te promoten. Na de lessen kunnen de leerlingen zich aansluiten bij de BMX vereniging om zo nog meer fietservaring op te doen. Waarom nou juist een BMX-fiets?
BMX Nederland.
Uitslag serie BMX West Competitie t/m Uithoorn. Uitslag BMX West Competitie 9 in Uithoorn. Uitslag Nederlands Kampioenschap BMX 2016. BMX kalender van 2017. Foto's BMX West competitie in Oud-Beijerland. Foto's Topcompetitie in Baarn. Uitslag serie Topcompetitie t/m Baarn. Uitslag Topcompetitie 3 in Baarn. Puntentelling NKclubs vanaf 2014. Reglement Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs 2016. Foto's Supercross in Papendal. Foto's 3-nations cup Anhatal zaterdag. Foto's 3-nations cup Anhatal zondag. Foto's Topcompetitie 2 in Dedemsvaart. Foto's AK in Apeldoorn.
Marton Bikes en Marton Bmx Parts Welkom.
Welkom bij Marton Bikes en Marton Bmx Parts! Wij zijn gek op fietsen en alles wat daar mee te maken heeft. Het is onze manier van leven. Van E-bike tot extreem.en alles wat daar tussen zit. Martonbikes is meer dan een winkel vol met fietsen.fietsen is passie en die delen we dan ook graag met onze klanten. Waar vindt u ons? Marton Bikes en Marton Bmx Parts. 9.00 12.30 / 13.30 18.00 uur.
Welkom op de website van BMX afdeling Zuid!
De wedstrijden liggen op dit moment even stil. Een welverdiende rust voor alle rijders. Vele hebben net het NK EK en zelfs het WK achter de rug. 3 september wordt er weer geknald door alle rijders op de BMX baan in Veldhoven voor BZC nummer 7. BZC 3 en BZC 4. Vorig weekend is afdelingswedstrijd 4 verreden in Ammerzoden. Met zo'n 470 inschrijving was het een goed bezochte wedstrijd met lekker weer.

Contacteer ons