bmx kinderfeestje noord holland         

Resultaten voor bmx kinderfeestje noord holland

BMX Amsterdam Griffioen Outdoor.
Welkom op de pagina van BMX Amsterdam! Deze BMX baan is in april 2010 gebouwd en bestaat uit 9 verschillende lijnen. Hierdoor is de baan voor zowel beginners als gevorderden van jong tot oud aantrekkelijk. Tegen een lage toegangsprijs kan iedereen gebruik maken van het terrein op de vaste openingstijden. Naast de vrije aanloop is het ook mogelijk om deel te nemen aan clinics.
BMX Fietscross Fietscross Club Wijkeroog Kidsproof Haarlem.
Mail deze tip naar een vriendin. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. BMX Fietscross Terug naar vorige pagina. Wijkeroogstraat 1681951 AE Velsen-Noord. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Met tactiek en snelheid cross jij over de baan en misschien win je zelfs de wedstrijd! Fietscross is een explosieve sport die je uitvoert met een speciale fiets. Met behulp van techniek tactiek en snelheid is het doel zo snel mogelijk een crossbaan afleggen. In zo een baan bevinden zich diverse uitdagingen en je rijdt met maximaal 8 rijders tegelijkertijd. Goed opletten dus en blijven doortrappen tot je over de finishlijn bent.
Kinderfeestjes Griffioen Outdoor.
Op deze pagina vindt u alle pakketten die Griffioen Outdoor aanbiedt voor kinderfeestjes. wilt u geen combinatie pakket maar alleen een BMX kinderfeestje kijk dan hier. Griffioen Outdoor is een dynamisch buitensportbedrijf met veel mogelijkheden. Wij kunnen u in alle takken van de buitensport teambuilding en BMX van dienst zijn met een creatief programma's en goed opgeleid personeel. Op deze unieke locatie in Amsterdam bieden wij verschillende activiteiten aan. Er is voor elk wat wils.
Partijtjes De Kley-Drivers.
Lees hier het laatste BMX nieuws! Wij danken onderstaande sponsors. Zonder de hulp van sponsoren kan onze vereniging niet bestaan. We prijzen ons dan ook gelukkig een aantal vaste sponsoren te hebben die onze vereniging een warm hart toe dragen. bezoek onze sponsor pagina! Alle informatie over de trainingen bij de vereniging is te lezen op de trainingspagina. Wil je lid worden?
Fietscross en Mountainbike Club The Whoopers Kennis maken met de BMX-Sport middels kinderfeestje!
Verkorte EHBO training voor MTB Whoopers. Toerrit MTB zondag 3 september. De te rijden routes zijn bekend! Whoopers behalen 2e prijs KNWU teamklassement. Uitslag Regiowedstrijd 3 Nieuwkuijk. U bent hier Home Clubinfo BMX Clinic/Feestje. Kennis maken met de BMX-Sport middels kinderfeestje! Wil jij met een groepje kinderen kennis maken met de BMX-Sport? Dat kan bij FMC The Whoopers. Ben je 8 jaar of ouder dan kan je in anderhalf uur kennis maken met fietscross.
BMX Uithoornse Wieler Trainings Club.
1000 1500 2e ronde van de Noord-Holland Cup in Uithoorn. 1900 4e ronde Clubcompetitie BMX. 5e ronde Clubcompetitie BMX. Het trainingslicht staat op. Contact informatie Over de club. 0297 56 09 22 0297 56 09 22 info@uwtc.nl. Wij willen graag onze sponsoren bedanken.
BMX rijden 1001activiteiten.nl.
Wat kunnen we vinden voor je? We hebben diverse soorten uitjes. Selecteer het soort uitje. Wat voor budget heb je? Selecteer budget per persoon. Meer dan 100 euro. Met hoeveel personen ga je? Selecteer het aantal personen. Meer dan 100 personen. Wat lijkt je leuk om te doen. Fun in de lucht. Fun op het water.
Kinder BMX-clinic bij Griffioen Outdoor te Amsterdam 1001activiteiten.nl.
Kinder BMX-clinic bij Griffioen Outdoor te Amsterdam. wil je het leukste kinderfeestje wat er is? doe dan een BMX kinderfeestje bij Griffioen Outdoor. er staat een enthousiast team voor u klaar om van uw kinderfeestje een waar BMX feest te maken! Onze BMX baan bestaat uit 5 verschillende lijnen. Hierdoor is de baan voor zowel beginners als gevorderden van jong tot oud aantrekkelijk. U kunt bij ons de materialen huren en wij zorgen ervoor dat u op een leuke manier kennis maakt met de beginselen van het BMX-en. De clinics zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar natuurlijk ook voor volwassenen. Prijs 1450 per kind. Inclusief Huur van materiaal inclusief bescherming.

Contacteer ons